Cautare rapida

BUJII NGK

BUJII NGK

Logo NGKPrezentare NGK

Atunci cand vine vorba de bujii, NGK este liderul mondial. Producator de bujii pentru aproape orice automobil, motocicleta, motoare marine si de mici dimensiuni, NGK domina .


Incepand cu un singur produs in 1936, dezvoltare extraordinara a NGK poate fi atribuita unei filosofii de fabricare a produsului acolo unde o sa fie folosit.

De fapt, un numar substantial de bujii NGK si senzori de oxigen comercializati in Statele Unite este produs chiar in America. Unul dintre avantajele acestei tehnici este abilitatea de a lucra in colaborare cu producatorii pentru dezvoltarea produselor pliate pe nevoile lor.

Cea mai tangibila dovada a succesului acestei filosofii este constructia a paisprezece fabrici in opt tari din lume, si de asemenea faptul ca bujiile NGK sunt specificate ca echipament original de catre majoritatea producatorilor auto din lume.
 
NGK worldwide
De-alungul anilor, anganjamentul nostru pentru excelenta a evoluat intr-un program ambitios de cercetare si dezvoltare.
Ceramica, in centrul tehnologiei superioare a bujiilor, a dat nastere la aparitia NTK Technical Ceramics (www.ntktech.com).
Produsele astfel rezultate, incluzand IC Packages, Piezoelectronics, Filtre Ceramice, Ceramice Fine si Instrumente de Taiere Ceramice, au impus noi standardr industriale.

Acelasi anganjament a devenit motivatia si pentru dezvoltarea de linii aditionale de produse, precum : NGK Wire Sets, NTK Oxygen Sensors, NTK Knock Sensors si o varietate de alti senzori NTK (www.ngkntk.co.jp).
NGK
De asemea, au rezultat o serie de pionierate la nivel mondial. Aceastea includ:

Introducerea bujiilor cu miez din cupru pe piata de consum.
Dezvoltarea timpurie de noi ceramice si aplicarea revolutionara a acestora in circuitele integrate ale calculatoarelor.
Introducerea bujiei ” V-Groove”, care s-a dovedit ideala pentru o arderea curata si emisii scazute a motoarelor.
Introducerea bujiilor Iridium pentru OEM si pietele de performanta.
Eforturi continue anti poluare si pentru protejarea mediului.

Prin facilitatile de inalta calitate in ceea ce priveste productia, inventarierea si distributia in Irvine, California, Sissonville, West Virginia, Chicago, Illinois si certificari ISO 9002/QS-9000/ISO 14001, NGK este dedicat sa ofere clientilor cele mai bune produse si servicii posibile.

Vointa de a castiga

NGK racing
Bujiile NGK sunt utilizate la scara larga in toate formele sportului cu motor, incluzand Formula 1, Cursele de Turisme, Campionatele de Raliuri si Cursele de Motociclete.

Ratele de compresie inalte si vitezele dezvoltate de motoare peformante de curse necesita bujii care pot rezista la supraincalzire si socuri mecanice. NGK produce o varietate de tipuri de bujii capabile sa reziste la aceste conditii severe, multe dintre acestea utilizand metale pretioase cum ar fi platina sau aur/paladiu.
Bujiile standard

NGK standard
Calul de bataie, in inima motoarelor din intreaga lume.

Calitate OEM
Proces de sigilare Triple-Gasket
Performanta constanta
Bujia aleasa pentru milioane de vehicule
LASER PLATINUM®

NGK Laser Platinum
Bujiile Laser Platinum® ofera o aprindere superioara si o durata de viata mai lunga. Suprafetele dual platinum asigura o rata de uzura lenta, asigurand o turatie stabila la relanti, rezistenta antidepunere superioara, eficienta a consumului de combustibil imbunatatita si emisii diminuate.

Varful electrodului central din platina sudat cu laser.
Discul din platina sudat la exteriorul electodului de baza ofera o durata indelungata
Trivalent Metal Plating asigura proprietati superioare anti-coroziune si anti-gripare
Porniri mai rapide si acceleratii mai puternice
O economie mai ridicata de carburant si emisii mai scazute
Cea mai buna bujie Platinum disponibila
Design aprobat OEM
Bujii Iridium IX®

NGK Iridium IX
Bujia adevaratii entuziastii au incredere in ea

Concepute special pentru pasionatii de performata. Iridium IX® ofera aprindere imediata, raspuns imbunatatit al acceleratie si proprietati superioare antidepunere.

Varful Iridium asigura durabilitate crescuta si o scanteie stabila
Aliajul de iridium are un punct de topire extrem de inalt, perfect pentru, motoarele performante high-tech de astazi.
Trivalent Metal Plating – proprietati superioare anti-coroziune si antidepunere
Acceleratie exceptionala, durabilitate si eficienta sporita a consumului de carburant
Design, tehnlogie si performanta de ultima generatie

LASER IRIDIUM®

NGK Laser Iridium
Bujiile Laser Iridium® ofera aprindere superioara si durata mare de viata. Cel mai mic diametru al varfului disponibil, suprafetele Iridium / Platinum asigurand o uzura lenta, turatie stabila la relanti, rezistenta antidepunere superioara, eficienta a consumului de combustibil imbunatatita si emisii diminuate.

Varful electrodului central Iridium sudat cu laser.
Discul din platina sudat la exteriorul electodului de baza ofera o durata indelungata
Trivalent Metal Plating asigura proprietati superioare anti-coroziune si antidepunere
Porniri mai rapide si acceleratii mai puternice
O economie mai ridicata de carburant si emisii mai scazute
Cele mai bune bujii Iridium OEM disponibile
Design aprobat OEM


Bujiile pentru curse

NGK Racing spark  plugs
De multi ani, bujiile NGK aprind motoarele de curse peste tot in lume. Bujiile NGK au devenit un simbol in tehnologia bujiilor si ne mandrim sa le oferim pilotilor un produs de foarte buna calitate care o sa ii ajute sa se lanseze spre victorie. Intelegem ca echipele de curse isi forteaza vehiculele pana la limite. Avand in vedere acest aspect, concepem fiecare bujie NGK pentru a rezista la socuri mecanice si termice intalnite la motoarele de curse de turatie si compresie ridicata. Ca rezultat al calitatii extraordinare, vei avea incredere ca liderul mondial in tehnologia bujiilor te va lansa catre victorie.

Pentru a rezista conditiilor severe care apar in motoarele de curse, bujiile Racing NGK prezinta materiale si configuratii de electozi dupa cum urmeaza:

Materialele de electrozi - multi folosesc materiale pretioase, cum ar fi platina sau aur/paladium pentru o durabilitate ridicata si cerinte de tensiune scazute.
Configuratii de electrozil - electrozii centrali din fire subtiri ofera o scanteie si aprindere imbunatatita. Electrozii masa din fire subtiri imbunatatesc capacitatea de aprindere a bujiei.
Configuratia izolatorului - configuratii speciale sunt folosite pentru varful izolatorului pentru a imbunatatii raspunsul acceleratiei.

Pentru mai multe informatii accesati :
http://www.ngkntk.co.uk/default.asp

Bujiile NGK sunt utilizate la scara larga in toate formele sportului cu motor, incluzand Formula 1, Cursele de Turisme, Campionatele de Raliuri si Cursele de Motociclete.

Ratele de compresie inalte si vitezele dezvoltate de motoare peformante de curse necesita bujii care pot rezista la supraincalzire si socuri mecanice. NGK produce o varietate de tipuri de bujii capabile sa reziste la aceste conditii severe, multe dintre acestea utilizand metale pretioase cum ar fi platina sau aur/paladiu.

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.