Cautare rapida

EK Lanturi

EK Lanturi

Compania

EK logo

Infiintata in 1941 ca si producator de lanturi cu role, Enuma Chain isi are locatia in Kaga, o zona industriala de langa Komatsu, situata pe coasta de vest a Japoniei. Ca si pionier al tehnologiei de fabricatie, Enuma a lansat in 1974 primul lant cu O-ringuri din lume, conceptie care a prelungit considerabil durata de viata a lantului prin reducerea pierderii de lubrifiant. Aceasta descoperire a devenit rapid un standard in industria de profil, si a condus la aparitia modelului EK Quadra-X Ring de astazi, model care reuseste sa prelungeasca mai mult durata de utilizare, reducandu-se in acelasi timp si frecarea.

EK factory
EKDar lanturile pentru motociclete sunt doar o parte a povestii. Lanturile Enuma se regasesc peste tot in lume intr-o multitudine de aplicatii, incluzand echipament agricol, sisteme pe banda rulanta, tonomate, automobile si o varietate de medii de productie. Printe clientii importanti ai Enuma se numara Kawasaki( ca si furnizor ORM), Kubota (echipament de constructie), Iseki (tractoare), Matsushita Electric si Mitsubishi.
Calitatea este o obsesie la Enuma Chain. In 1997 compania a fost certificata conform standardului de calitate si management ISO 9001. Aceasta certificare atesta standardele ridicate ale sistemelor noastre de asigurare a calitatii, si sustine garantarea siguranta si a precizia in in cazul fiecarui produs pe care il realizam.
Departamentul Cercetare - Dezvoltare din cadrul companiei Enuma s-a concentrat dintotdeauna pe inovatiile tehnologice si punerea in aplicare a ideilor originale. Conceperea lantului cu O-ringuri s-a bazat pe tehnologia acumulata de-a lungul anilor, demonstrand astfel un angajament neincetat catre inovatie ce continua sa controleze tot ceea ce facem.

MISIUNE
Organizatia noastra o sa tinda neincetat catre noi moduri de gandire pentru a mentine o pozitie mereu noua si proactiva in piata, planuind dezvoltarea companiei in conformitate cu schimbarile actuale.
O sa incercam continuu sa obtinem increderea, calitatea si creativitatea produselor care contribuie la o lume mai buna.


Tehnologie


TEHNOLOGIA ZERO STRETCH

EK ZST
Tehnologia Zero Stretch(ZST) a lanturilor EK elimina intinderea lantului in primii 1.000 km de utilizare. Tehnologia Zero Stretch vine standard pe lanturile de serie ZZZ, RXO si RXO/GP.


EK ZSTNOUL QUADRA-X RING

Lantul X-Ring de la EK prezinta caracteristici pe care s-ar putea sa nu le mai gasesti la un al brand.
Forma lantului Quadra-X Ring reduce frecarea cu pana la 40% datorita ariei de contact reduse. Cele 4 puncte de contact ale garniturii X-Ring ofera o izolare mai buna decat O-ringurile conventionale.Testele de laborator arata ca lantul Quadra-X Ring rezista cu pana la de 2 ori mai mult decat un lant O-ring obisnuit!
EK QUADRA-X

TRATEMENTUL CRH AL BOLTURILOR

EK CRH PIN
Tratamentul exclusiv EK CHR al bolturilor ofera un invelis exterior extrem de dur si un interior mai moale pentru a creste rezistenta si a reduce uzura lantului. Invelisul din Chromium Carbide al bolturilor ofera o absorbtie superioara a socurilor, reducand in acelasi timp oxidarea cauzata de elemente naturale.

OPTIUNI DE CULOARE

EK color chains
Pe langa auriu, crom, auriu metalic si argintiu metalic, EK ofera anumite serii de lanturi vopsite in camp electrostatic. Te rugam sa consulti catalogul pentru mai multe informatii.

DISTANTIERI PENTRU O-RING SI QX-RING

EK spacers
Alaturi de orice lant cu O-ring si Quadra-X Ring este inclusa si o pereche de distantieri care ajuta la protejarea garniturilor in timpul instalarii zalei conectoare. Acest set de distantieri corecteaza spatiul dintre placa interioara si cea exterioara in timp ce sunt nituite bolturile conectoare. Asta permite garniturilor O-ring si X Ring sa izoleze corect si astfel se asigura ca aceste garnituri nu sunt presate excesiv.


ZALELE DE INCHIDERE STANDARD SI OPTIONALE

Anumite lanturile EK sunt disponibile cu diferite tipuri de zale de inchidere. Toate sunt usor de montat, totusi cele precum MJL(tip nit) necesita un instrument special de nituire – presa de lant. Aceast instrument poate fi achizitionat de la EK. Pentru a afla ce tip de zala conectoare se soseste standard pentru lantul tau sau ce tip de zale sunt optionale, te rugam sa consulti tabelul de specificatii al fiecarui lant.

MLJ: Tip nit (Fixare prin nituire)
MJL este zala noastra cea mai sigura, de cele mai multe ori folosita pentru motocicletele de strada. Necesita instrument special de nituire pentru montare.

SKJ: Tip clama(fixare prin presare)
SKJ este usor de montat si foarte asemanator cu cea SPJ. Placutele de legatura reproiectate ale SKJ necesita presiune suplimentara pentru a fi impinse in bolturile de conectare dar ofera o siguranta sporita si o potrivire mai fixa. Se ofera standard pentru multe motociclete motocross, off road, ATV-uri si dragstere. Se poate monta cu usurinta cu un cleste obisnuit.

SPJ: Tip clama(fixare prin alunecare)
Usor de montat. Se livreaza standard cu anumite lanturi necapsulate pentru solicitari usoare. Se poate monta cu usurinta cu un cleste obisnuit.

SLJ: Tip surub(fixare prin insurubare)
SLJ este usor de montat si reprezinta o alternativa viabila. Mecanismele patentate permit montarea facila cu o cheie si un cleste obisnuite. Disponibil ca si optiune numai pentru anumite lanturi capsulate.


ZALELE MASTER TIP SURUB

EK screw type link
Zalele EK master tip surub nu necesita unelte speciale pentru montare. Aceasta zala unica patentata ofera o fixare asemanatoare unui nit, folosind doar o cheie de 8mm si un cleste.
EK screw type link
EK screw type link
PRESA DE LANT PENTRU NITUIRE SI TAIERE

EK chain tool
Presa de lant EK(made by TRUSCO, Japan) este prelucrata dintr-un lingou din otel calit si este conceputa pentru a dura o viata. Aceasta unealta poate fi folosita pentru a extrage bolturile cand inlocuiesti lantul vechi si a monta noul lant cu ajutorul placutele de strangere incluse.

Gama

LANTURI NECAPSULATE

Lanturile EK necapsulate reprezinta o optiune pentru proprietarii motocicletelor de capacitate cilindrica mica. Versiunea „heavy duty” ofera o durata de folosire prelungita fata de versiunile standard necapsulate.

Culori disponibile:auriu.

Versiuni: 415 SH, 420 H, 428 H, 520 H
LANTURI CAPSULATE

SERIA SRO

Un lant O-Ring de calitate la un pret accesibil.
EK SRO
Seria SRO ofera versiuni cu O-ringuri pentru care nu s-au facut compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau durata de viata. Prezinta un aliaj high tech din otel tratat la temperaturi ridicate si exact aceasi caliatate pe care o vei intalni produsele din gamele superioare EK .

Versiuni: 428 SROZ, 520 SRO5, 520 SROZ, 525 SROZ, 530 SROZ, 630 SROSERIA SRX

EK SRX
Lanturile premium Quadra-X Ring

Lanturile din seria SRX sunt o alegere excelenta in cazul oricarei motocicleta de strada. Lanturile SRX prezinta orificii pentru scaderea greutatii, frecare redusa si design Quadra X-Ring obtinand-se astfel performante ridicate si o durate de utilizare de pana la de 2 ori mai ridicata fata de modelele cu O-Ringuri.

Modele: 520 SRX, 525 SRX, 530 SRX
EK color chains


Pentru tarile est europene culorile disponibile sunt: rosu, galben si albastru.
SERIA MVXZ

Versiunile MVXZ reprezinta alegerea ideala pentru inlocuirea lanturile OEM.
Lantul EK MVXZ Quadra-X este ideal pentru orice motocicleta de strada intre 600 si 1000cc. Trasaturi precum: orificiile pentru diminuarea greutatii din placutele laterale, bolturile cu diametru mare si garniturile Quadra-X Rings permit obtinerea unor performante ridicate si ofera o durata de viata de pana la de 2 ori mai mare fata de modelele cu O-Ringuri.

Culori disponibile: auriu

Versiuni: 520 MVXZ, 525 MVXZ, 530 MVXZ, (ZST)
EK MVXZ


SERIA ZVX

EK ZVX
Intr-o comparatie directa cu alte lanturi premium, EK ZVX depaseste cu usurinta orice alt brand datorita unei rezistente la tractiune de 10,560 Ibs. Modelul ZVX prezinta forma EK Quadra-X Ring conceputa pentru a creste durata de viata si a reduce frecarea garantand astfel performanta maxima motocicletei. Daca detii o Hayabusa sau un ZX-14, sau oricare dintre modele de 180 cp, 530 ZVX este lantul de care ai nevoie.

Culori disponibile: auriu.

Modele:530 ZVX, 532 ZVX


SERIA ZZZ

Apogeul tehnologiei de fabricare a lanturilor
EK ZZZ
• Extrem de rezistent: Lantul ZZZ prezinta un profil revolutionar al placutelor laterale, prin care sarcina este distribuita mai eficient pe intreaga suprafata a acestora. Aceasta forma inovatoare ii ofera lantului 530ZZZ o incredila rezistanta la tractiune de 11,100 lbs impreuna cu o greutatea redusa.

• Foarte usor: Orificiile pentru reducerea greutatii din placutele laterale reduc greutatea totala a lantului cu pana la 3%, fara sa afecteze rezistenta la tractiune. Aceste orificii prelungesc deasemenea durata de utilizare prin disiparea caldurii si ajuta la reducerea acumularii de pamant si noroi.

• Tehnologia Zero Stretch: Tehnologia brevetata EK ZST elimina intinderea initiala a lantului. Nu este necesara ajustarea lantului in primii 1,000km de utilizare.
EK ZZZ

Lanturi de Curse

CELE MAI BUNE LANTURI PENTRU MOTOCROSS PENTRU CEI MAI RAPIZI PILOTI AI LUMII

Cand discutam despre castigarea curselor, nimeni nu poate contesta succesul echipei Honda Factory Connection. Fiecare pilot Factory Connection din clasele 125 si 250 cc foloseste cu mandrie aceleasi lanturi EK disponibile si la dealerul tau local. Toate lanturile EK pentru motocross folosesc tratamentul CRH al bolturilor care ofera un invelis extrem de dur si un interior soft pentru a creste rezistenta si pentru a reduce uzura lantului.

Modele:420SH, 428SHDR, 520MRD6
EK SH, SHDR, MRD

LANTURI PENTRU ATV-URILE SPORT SI RECREATIONALE

ATV-urile sport si recreationale de inalta performanta necesita un lant care sa faca fata tuturor solicitarilor. EK are o gama larga de lanturi cu O-Ringuri si Quadra-X Ringuri oferindu-ti astfel posibilitatea unei alegeri potrivite. SRO5 si SROZ sunt lanturi cu O-Ringuri; lanturile SRX si MVXZ folosesc Quadra-X Ringurile. Toate aceste lanturi de calitate prezinta orificii pentru reducerea greutatii in placutele laterale si iti ofera o performanta sporita.

Versiuni: 520SRO5, 520SRY

SUPERMOTO – CURSELE PE ASFALT SI PAMANT NECESITA UN LANT DE CALITATE

EK ofera lanturi de cea mai buna calitate, ideale pentru cursele de Supermoto, in versiuni capsulate sau necapsulate. 520 MRD6 si MRDL6 sunt lanturi necapsulate care prezinta bolturi tratate CRH. 520RXO, RXO/SM, MVXZ, SRXL si SRO5 ofera o combinatie de lanturi capsulate O-Ring sau Quadra-X Ring pentru ca tu sa alegi in functie de nevoile tale.

Versiuni: 520MRD6, 520RXO, 520RXO/SM
EK MRD, RXO, SM

LANTURI DUAL – SPORT IDEALE PENTRU CONDITII EXTREME DE PILOTAJ

Pilotajul on si off road necesita un lant care sa reziste soliciatarilor extreme si trecerilor de la off-road la asfalt. Aceste lanturi prezinta orificii plasate pe placutele laterale pentru reducerea greutatii, oferind astfel un efect de auto curatire si dispersie a caldurii. Seriile EK premium pentru aceste aplicatii sunt MVXZ, SRXL si seria SRX Quadra-X Ring. In cazul un lant O-Ring de calitate, EK SRO, SROZ sau SRO5 reprezinta alegerea perfecta.

Culori disponibile: auriu.

Versiuni: 420SRO, 428SROZ, 520SRO5, 520SROZ, 520SRXL, 520SRX, 520MVXZ, 525SROZ, 525SRX, 525MVXZ

520SRXL este versiunea subtire a 520SRX si este creat special pentru vehiculele de capacitati cilindrice mici si medii.

LIDER INCONTESTABIL IN CURSELOR DE DRAGSTERE

Larry Mcbride a doborat recordul de 240mph(si bariera de 6 secunde) in anul 2000 folosind un lant EK. De atunci EK este stiut ca si „legenda lanturilor pentru cursele de dragstere”. In aceasta comunitate, EK este singura alegere viabila pentru piloti care incearca sa doboare recorduri in orice clasa, incluzandu-i aici si pe campionii Phil Schmidt, Dales Raudenbush si Mike Romine.

Versiuni: 630SHB, 630SHB/Z
EK SHB

SERIA RXO – ECHIPATE CU ZST – LANTURI DE CURSE

EK RXO
Atunci cand locul doi nu reprezinta o optiune, alege un lant din seria RXO. Designul seriei RXO a este un produs al nenumaratelor ore de testare si utilizare in lumea MotoGP. Modelel RXOSM si RXOGP au o latime de numai 18,90 mm(cel mai ingust lant dintre cele 520), insa fara a sacrifica rezistenta sau fiabilitatea. Toate lanturile RXO au ca si standard tehnologia ZST, exceptand modelul 520RXO/SM unde este disponibila ca si optiune.

Versiuni: 520RXO, 520RXO/SM
EK RXO

LANTURI NECAPSULATE PENTRU CURSELE DE ACCELERARE

Deoarece aceste lanturi nu beneficiaza de garnituri de sigilare, vei beneficia de o frecare redusa si o performanta ridicata, facandu-le ideale pentru cursele de accelerare.

Versiuni: 415SHDR

LANTURI SPECIALE PENTRU CURSELE DE SPEEDWAY

Versiuni: 428 RX


Pentru mai multe informatii va rugam accesati :
 

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.