Cautare rapida

EASTON EXP Ghidoane

EASTON EXP Ghidoane

Compania

Easton EXP
BORN FROM ENGINEERING. BUILT FOR PERFORMANCE. ™
Cu 18 ani in urma, Easton a revolutionat performantele din motociclism cand a creat primul ghidon supradimensional din aluminiu TaperWall™. Mai exact, nu exista un alt ghidon similar. Prin introducerea ghidonului supradimensionat 1 1/8” TaperWall™, pilotii de toate categoriile au descoperit un nou avantaj al puterii si performatiei in aceasta componenta decisiva a motocicletei.

Easton EXP
In timp ce ghidonul original Easton si-a dovedit capabilitatile de-a lungul timpului, tehnologia motocicletelor off-road, ca si sportul in sine, a evoluat. Privind de pe margine cursele de pe circuitul Glen Hellen, sau privind cu neincredere competitiile X-Games, inginerii au realizat ca a sosit timpul pentru o schimbare. Asa ca s-au intors la planseta de desen. Misiunea: sa creeze un standard nou prin producerea nu doar a celui mai bun ghidon, dar a celui mai bun sistem de ghidon.
Si astfel s-a nascut EXP™. Asa cum se intampla cu fiecare produs care poarta numele Easton; cheia spre succes a sistemului EXP™ se afla in experienta si tehnologia companiei Easton.
Tehnologie

Easton EXP
GHIDONUL EXP
Ce este EXP™? Este o simpla ecuatie: Experienta duce la Performanta. Aceasta este formula pentru cea mai recenta descoperire din tehnologia motor-sportului – EXP Handlebar System. EXP™ are in spate nu numai opt decenii de experienta ca unul dintre producatorii mondiali cu performante ridicate, dar indeplineste si ultimile cerinte in performata sportului cu doua roti.

Easton EXP™ - suficient de bun pentru inginerii Easton. Suficient de bun pentru echipele de curse Boost Mobile/Yamaha of Troy. Suficient de bun pentru Mat Rebaud. Cel mai important, Easton EXP™este suficient de bun pentru a fi singurul ghidon de pe piata care ofera garantie limitata pe viata.

Combinatia unica de materiale superioare si inginerie, designul, tehnologia suportilor de fixare si metalul de cea mai buna calitate ofera performante uimitoare. Ghidoanele Easton EXP™, suportii de prindere si piesele metalice sunt combinate pentru a-ti oferi mai mult control si pentru a-ti reduce efortul.

TEHNOLOGIA GHIDOANELOR EXP™

Easton EXP
MATERIALE SI TEHNICI DE PRODUCTIE BREVETATE
Easton revolutioneaza domeniul ghidoanelor prin introducerea in 1990 a ghidonului 1 1/8” TaperWall care folosea aluminiu brevetat EA70™.Formula pentru acest material revolutionar a fost obtinuta in laborator si 18 mai tarziu, Easton este singurul producator de ghiodoane cu acces la acest aliaj remarcabil. In plus, experienta Easton in conceperea, fabricarea materialului si tratamentul termal ramane neegalata in aceasta industrie.

Easton EXP  taperwall
TEHNOLOGIA TAPERWAL
Inainte de aparitia ghidoanelor Easton TaperWall, toate ghidoanele aveau acelasi design drept al peretelui. De cand a inventat procesul, Easton a dezvoltat si rafinat prelucrarea la rece a tuburilor de aluminiu, astfel stabilind standardele in industrie. Procesul controlat exclusiv de catre computer permite crearea a mai multor grosimi in acelasi tub, astfel incat peretii tubului sa poata fi reintariti oricunde de-alungul lungimii lor cu o precizie incredibila. Rezultatul il reprezinta peretii foarte netezi care elimina punctele de presiune tipice tuburilor altor producatori. Tehnologia nemaintalnita de control a Easton TaperWall permite fiecarui tub sa fie creat cu precizie in functie de utilizarea sa specifica. Peretii foarte netezi creaza multiple zone de intarire - practic rigidizeaza tubul pe interior. Ceea ce face este sa transfere energia de-a lungul ghidonului astfel incat socul este amortizat mai eficient fara a se compromite rezistenta.
Easton EXP
Tuburile Taperwall ofera variatie maxima in ceea ce priveste grosimea peretelui. Rezultatul consta in rigiditate crescuta si greutate redusa.

Peretii foarte netezi transfera energia de-a lungul ghidonului astfel incat socul este amortizat mai eficient fara a se compromite rezistenta.

Taperwall creaza multiple zone de intarire - practic rigidizeaza tubul pe interior.

Tehnologia nemaintalnita de control a Easton TaperWall permite fiecarui tub sa fie creat cu precizie in functie de utilizarea sa specifica.
Easton EXP
NOUL STANDARD IN SUPRADIMENSIONARE
De-alungul a opt decenii, Easton a fost liderul in conceperea si producerea produselor de inalta performanta pentru unul dintre cele mai solicitante sporturi din lume. Tehnologia a dovedita in AMA, NHL, MLB, si Turul Frantei. Inginerii de la Easton au inteles mereu un singur principiu: functionalitatea precede forma. Acest principiu se aplica la sistemul ghidonului EXP™. Asa cum ghidonul de 1 1/8” raspunde nevoilor unui sport care a evoluat dramatic de-alungul deceniului precedent, sistemul EXP™ de la Easton introduce o noua etapa in tehnologia bazata pe performanta. Dupa nenumarate ore de teste de laborator, inginerii Easton au descoperit ca noul ghidon 35mm (1 3/8”) ofera echilibrul optim intre calitate, greutate si rigiditate, dintre toate dimensiunile pe care le-au testat; de la cea standart de 22mm (7/8”) pana la cea de 38mm (1 1/2”).


Easton EXP  intelligent flex
INTELLIGENT FLEX
Easton a stabilit pionieratul in conceptul de flexibilitate prin Intelligent Flex™ , astfel durabilitatea este oferita produsului fara adaugarea de material sau greutate excesiva. Intelligent Flex™ este cheia pentru nivelul de performanta si confort dovedit al EXP™. Ghidonul ramane rigid pentru a putea mentine controlul in sectiunile dificile si rapide ale traseului, oferindu-ti in acelasi timp si capabilitati de amortizare.
Easton EXP  pad
PADUL EXP™.
Durabil, cu rolul de absorbtie a energie, pad-ul EXP™ se fixeaza in siguranta fara se slabeasca sau sa cada. Finisajul precis prin turnare ofera un aspect durabil si elegant. Construit pentru a supravietui chiar si celor mai dure conditi. Forma compacta si rotunjita ofera protectie de incredere la impact cu interfervenie minima. Fiind sculptat pe dedesupt, permite ghidonul si prinderilor sa se miste o data cu motocicleta, fara sa interactioneze cu furtunul de la rezervorul de benzina.


TEHNOLOGIA PRINDERILOR EXP

Easton EXP DST
DISTRIBUTED STRESS TECHNOLOGY™ (DST)
Deoarece Easton concepe si produce atat clemele cat si ghidoanele, componentele sunt create ca un sistem integral. In realitate, designul clemelor afecteaza in mod direct performanta si durabilitatea ghidonului. Clemele Easton EXP™ au fost special concepute pentru a integra ghidonul EXP™ de 35mm. Prin distribuirea imbunatatita a presiunii de fixare pe ghidon, designul Easton reduce considerabil suprafetele punctelor de maxima presiune – reducand posibilitatea indoirii ghidonului sub greutate


Easton EXP six vs.  eight
SIX vs. EIGHT™
In constructia unui sistem de prindere care sa fie atat rezistent cat si usor, Easton a utilizat material numai acolo unde era necesar, si l-a indepartat de unde nu era nevoie. Clemele EXP™ nu utilizeaza patru suruburi de 8 mm, ci opt suruburi de 6 mm. Asta ofera o suprafata intarita intre ghidon si cleme, fara sa forteze excesiv suruburile, distribuind forta de strangere pe o suprafata mai mare.HARDWARE MATTERS
Inginerii Easton se mandresc cand vine vorba de atentia la detalii. Chiar daca nu sunt vizibile dupa ce au fost montate, suruburile sunt confectionate din otel placat cu zinc premium SAE 12.9. Easton ofera si piulite Nylock® evaluate asemanatoar, ca si standard.Extrem de solide, precis concepute.
Easton EXP top lock
TOP LOCK™ DESIGN
Haideti sa o recunoastem – indiferent de cat de mult s-au schimbat stilurile de pilotaj de-alungul anilor, nimeni nu a incercat cu adevarat sa dezvolte un nou sistem de prindere al ghidonului care sa se concentreze pe cresterea sigurantei acestui design. Pana acum, sistemul de prindere Top Lock™ brevetat de catre Easton, asigura suprafata maxima de contact intre ghidon si cleme, si in acelasi timp, diminua punctele si zonele de maxima presiune – principala cauza a indoirii ghidonului. Forma traditionala a clamelor de prindere permite greutatii se exercite presiune asupra suruburilor, ceea ce conduce la indoire si in cele din urma la o posibila rupere.
Mai mult, datorita formei speciale se elimina procesul deranjant de strangere succesiva si repetata a suruburilor. Impreuna cu tehnologia DST, aderenta pe ghidon este foarte ridicata, iar presiunea in cleme este scazuta. Tehnologiile Top Lock si DST ofera sistemului un plus de rigiditate, putere si performanta.


Tehnologie si testare

Easton EXP
La Easton oferim fiecarui produs atentia cuvenita si il dezvoltam avand un singur obiectiv in minte: sa producem cel mai bun produs posibil care sa sporeasca nivelul de performanta al fiecarui atlet care il foloseste.

Deoarece multe dintre produsele noastre depasesc limitele in ceea ce priveste materialele, greutatea, rezistenta si performanta, avem nevoie de o metoda de testare si comparare. In anii `80 am dezvoltat laboratorul Easton Sports in cadrul sediului nostrum din sudul Californiei. Inginerii nostrii din cadrul departamentului Cercetare Dezvoltare utilizeaza echipamente de ultima generatie pentru unele dintre cele mai exigente teste din industrie.

Cat de rigid? Destul de rigid incat sa reziste la indoire sub greutate, dar sa si sporeasca capacitatea de control. Combinatia noastra perfecta de materiale, greutate, forme si sistemul de prindere, ofera o durabilitate de pana la 4 ori mai mare decat cea a competitorilor nostrii!

Racing support

Easton este sponsorul unor piloti si echipe remarcabile din lumea MX.

Mat Rebaud (Red Bull KTM) – Pilot elvetian FMX , Campion World FMX 2006, Medaliat al X-Fighters si X-Games.

Tyler Bowers (Yamaha of Troy) – Pilot in campionatele americane SX and MX, Campion al 07´ Boo Koo Arenacross.

Gama

Ghidoane

Easton EXP


Easton EXPMX/SX/AX
• Sapte forme pentru cerintele tale
• Durabilitate de pana la 4 ori mai mare* – Cel mai rezistent ghidon din lume!
• Diametru central de 35mm - cea mai lata si mai sigura suprafata de fixare
• Tehnologia TaperWall™ – pentru un control si un confort imbunatatit
• Aluminiu EA70 – Un raport rezistenta/greutate mai bun decat in cazul aluminiului standard
• Garantie pe viata limitata


FREESTYLE
• Alegerea pilotului freestyle de top Mat Rebaud
• Forma specifica nu incomodeza in efectuarea manevrelor acrobatice
• Durabilitate de pana la 4 ori mai mare* – Cel mai rezistent ghidon din lume!
• Diametru central de 35mm - cea mai lata si mai sigura suprafata de fixare
• Tehnologia TaperWall™ – pentru un control si un confort imbunatatit
• Aluminiu EA70 – Un raport rezistenta/greutate mai bun decat in cazul aluminiului standard
• Garantie pe viata limitata


ENDURO
• Sectiunea centrala mai scurta si manerele mai lungi permit scurtarea
• Forma mai inalta si adanca permite montarea accesoriilor de ghidon
• Durabilitate de pana la 4 ori mai mare* – Cel mai rezistent ghidon din lume!
• Diametru central de 35mm - cea mai lata si mai sigura suprafata de fixare
• Tehnologia TaperWall™ – pentru un control si un confort imbunatatit
• Aluminiu EA70 – Un raport rezistenta/greutate mai bun decat in cazul aluminiului standard
• Garantie pe viata limitata


Cleme

Easton EXP clamps
Tehnologii: Top Lock, Distributed stress technology, Oversize


Hardware

Easton EXP hardware
Otel placat cu zinc SAE 12.9 cu piulite Nylok®

Mansoane

Easton EXP grips
Diferite tipuri de compozitii race si enduro
Design „Half Waffle“.


Grip Covers & Donuts

Sunt incluse in fiecare set de mansoane Easton EXP™


Pentru mai multe informatii accesati :

Cautare dupa vehicul

Cautare dupa produs

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului, inclusiv imaginile si bazele de date, apartin in totalitate detinatorului site-ului, conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Nu copiati continutul acestui site.